MATPAPPAN

Inkokt bacon, fantastiskt!


Kvällens middag blev kalkonfilé, rostade rotfrukter, vitlökssås och inkokt kalkonbacon.

IMG_2887

Kalkonfilé kryddades med salt och svartpeppar och bryntes i smör innan den färdiglagades i ugn till 70 grader.

Rostade rotfrukter bestod av potatis, röd lök, paprika, morot och palsternacka.

Vitlökssåsen innehöll creme fraiche, peppar och honung.

Det som förgyllde middagen var den inkokta kalkonbaconen!! 2 dl balsamvinäger, 1 dl socker och 200 gr finstrimlad kalkonbacon. Låt det koka in på låg värme. Fantastiskt gott!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats