Grillade tjocka revben | MATPAPPAN

MATPAPPAN

Annons

Grillade tjocka revben

IMG_4458

Tjocka revben som förkokts och glaserats innan och under grillning, riktigt gott!!

Ingredienser:

1 kg tjocka revben

Förkokning:

3 lagerblad

1 tsk salt

1 krm vitpeppar

1 tärning grönsaksbuljong

Vatten

Glaze:

1 dl rörsocker

1 dl ketchup

1 dl kinesisk soja

2 msk sesamolja

2 msk flytande honung

1 tsk smoked paprika

1 msk Ginger Paste

Gör så här:

Lägg revbenen i en kastrull

Tillsätt övriga ingredienser till förkok

IMG_4451

Täck revbenen med vatten

Koka på svag värme under lock i en timme

Ta ur revbenen, låt dem svalna

Skär upp revbenen

Blanda ingredienserna till glazen

Pensla på glaze före och under grillning

IMG_4456

Grilla cirka 5-7 minuter per sida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats