MATPAPPAN

Rabarberchutney

IMG_4357

Rabarberchutney är ett perfekt tillbehör till sommarens grillade rätter.

Det smakar extra bra när rabarbern odlats och skördats från familjens egna pallkrage.

Ingredienser:

1,5 l skuren rabarber

1  gul lök

1  röd chilifrukt

4 vitlöksklyftor

3 msk vitvinsvinäger

1 tsk salt

1 dl flytande honung

Gör så här:

Tvätta och finhacka chilifrukten, inklusive kärnor

Finhacka löken

Hacka vitlöken

Häll rabarber och övriga ingredienser i en kastrull

IMG_4356

Låt koka upp

Låt puttra på svag värme 40 minuter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats