MATPAPPAN

Fläskfilé med svamp och bechamelsås

IMG_4410

Fläskfilé, svamp och bacon i bechamelsås

Ingredienser:

500 gr fläskfilé

Smör till stekning

250 gr champinjoner

140 gr bacon

500 ml béchamelsås

1 krm svartpeppar

1 tsk paprika pulver

Gör så här:

Putsa och dela fläskfilén i 1,5-2 cm tjocka skivor

Bryn fläskfilén i smör

Lägg över fläskfilén i ugnsfast form

Skölj och dela svampen

Stek svampen

Låt svamp och kryddor puttra några minuter med béchamelsås

Häll svamp och béchamelsås över fläskfilén

Tärna och stek bacon

Lägg bacon på toppen i formen

Gratinera i ugn, 200 grader, 30 minuter

IMG_4408

Servera med nypotatis, sockerärtor och sallad

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats