MATPAPPAN

Rabarberpaj

 

IMG_4127

Rabarberpaj, klassisk smulpaj, fantastiskt gott!

Ingredienser:

5 dl skuren rabarber

1 msk smör till form

1 dl strösocker

3 msk flytande honung

2 dl vetemjöl

3 dl havregryn

100 gr smör

IMG_4126

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader

Smörj en form

Häll i rabarbern i formen

Lägg smör, socker, honung, mjöl och havregryn i en bunke

Jobba samman till en smulig deg

Fördela smuldegen ovanpå rabarbern

Grädda mitt i ugnen 25 minuter

IMG_4136

Servera rabarberpajen med vaniljsås

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats